11 Ocak 2013 Cuma

İNDİRİM!!!

       Çeyiz alışverişi yapanlar için veya mutfak eşyası alacaklar için son günlerde ilgimi çeken 2 indirimi paylaşmak istedim.


ESSE
                                                                       


Benim ilgimi özellikle seramik ürünleriyle çeken, bunun yanında her çeşit mutfak ürününü bulabileceğiniz esse'de elektronik ürünler hariç %50 indirim var. Ben bu dörtlü sete göz diktim:)


BERNARDO

Mutlaka görenler olmuştur bernardoda bir alana bir bedava kampanyası vardı. ben o kampanyayı es geçtim. Şimdi ise %50 indirim var. Bu kampanya daha iyi. 2 ürün alacaklar için bir alana bir bedava gibi olur, tek ürün alacaklar da yok yere bi ürün daha almazlar.





Bir de yemek takımı, çatal-kaşık-bıçak takımı, cezve takımı, tencere takımı falan olan kampanyalar var ama ben onları pek iyi bulmuyorum, çünkü porseleni porselen üreten markadan; çeliği çelik üreten markadan almak lazım. Ben yazımı bu iki markayla bitiriyorum. çünkü bunlar gerçekten %50 indirimi olan markalar. 
Bu tür indirimler görürsem paylaşırım tekrar:)

5 yorum:

  1. artık bernardo da indirim yapıyor ki yapmazlardı. indirim yapsalarda çok pahalı bana kalırsa.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında doğru. Modeller ve desenler çok güzel, her yerde yok ama birçok eksiği de var. Örneğin kahvaltı takımlarında servis tabakları yok.

      Sil
  2. Çok sevindim, teşekkür ederim. Mimi yanıtladım, çok da eğlendim:))

    YanıtlaSil
  3. Yahu bazı şeyler indirimdede olsa pahalı geliyor çeyizde bitmiyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle gerçekten. bi de çoğu parça kullanılmadan eskiyo. o yüzden çok düşünüp az almak lazım.

      Sil

İzleyiciler